Hanneke

Mijn naam is Hanneke Bakker, getrouwd met de leukste man en moeder van 2 prachtige dochters! Wanneer ik niet aan het werk ben, is de kans groot dat je mij ergens buiten vindt in de natuur òf in mijn keuken. Ik geniet ervan om lekkere maaltijd te bereiden van pure, verse en onbewerkte producten, en dan het liefst voor familie en vrienden. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een heerlijke maaltijd aan een mooi gedekte tafel met een stel fijne mensen om je heen!?

Helaas heb ik in het verleden ook ervaren hoe het voelt wanneer je vitaliteit je in de steek laat. Tot mijn 25e had ik fors overgewicht, rookte ik flink en deed ik niets aan sport. Je kunt je voorstellen dat ik echt niet goed in mijn vel zat. Vlak na mijn trouwen is daar verandering in gekomen; ik heb mijn eetpatroon aangepast, stopte met roken en ben gaan sporten. Natuurlijk is dit niet van de ene op de andere dag gegaan, maar stapje voor stapje heb ik bewust gekozen voor een gezonde leefstijl; lichamelijk en fysiek dan! Want ik was inmiddels afgevallen, rookte niet meer, had een halve marathon gelopen maar echt gelukkig was ik nog niet. Dat zat ‘m voor mij in de zingeving, ik werkte al ruim 20 jaar in de horeca was daar niet meer gelukkig, het werk zoog me leeg en mij vitaliteit liep met grote stappen achteruit.

Tijd voor wat nieuws dus, iets waar ik wel energie van krijg. Na veel brainstormen met mezelf ben ik gekomen tot het prachtige beroep coach. Door de opleidingen stresscounselor/coach, gewichtsconsulent en runningtherapeut te combineren heb ik mij gespecialiseerd als vitaliteitscoach en vervolgens mijn eigen praktijk opgericht. Vandaag de dag help ik mensen die problemen ervaren op het gebied van gezonde voeding, ontspanning en beweging. Ik heb hier nog geen moment spijt van gehad, tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds bijzonder om getuige te mogen zijn van zo'n persoonlijk proces!

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09

Hier sta ik voor

Vitaliteit betekent leven, ieder mens heeft een bepaalde tijd van leven; leef-tijd. Word je 80, dan heb je ca 4.150 weken geleefd. Een week is niks en vliegt voorbij. Dus als je iets wilt veranderen aan je toekomst, is NU een goed moment om dat te doen. Mijn persoonlijke waarden zijn “ECHT”: Empathisch, Compassie, Humor en Trouw. Deze waarden draag ik dagelijks met plezier uit, of het nou tijdens werk is of privé, naar mijzelf of naar anderen.

Lees meer