Visie

Vitaliteit betekent leven, ieder mens heeft een bepaalde tijd van leven; leef-tijd. Word je 80, dan heb je ca 4.150 weken geleefd. Een week is niks en vliegt voorbij. Dus als je iets wilt veranderen aan je toekomst, is NU een goed moment om dat te doen. 

Mijn persoonlijke waarden zijn “ECHT”: Empathisch, Compassie, Humor en Trouw. Deze waarden draag ik dagelijks met plezier uit, of het nou tijdens werk is of privé, naar mijzelf of naar anderen.

 

Empathie

De mate waarin iemand bij zijn emoties kan, ze kan herkennen bij zichzelf en anderen en ze kan verwoorden en er iets mee doen, noemen we ook wel empathie. Vanuit mijn gevoel, mijn eigen emoties herken ik die van anderen. Ook ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van gewichtsproblemen en het niet lekker in mijn vel zitten, dat maakt dat ik me kan inleven in jouw situatie.

 

Compassie

Als je niet in de gaten hebt dat anderen het moeilijk hebben, kun je geen compassie voelen. Compassie betekent dat je begrip en vriendelijkheid biedt aan anderen wanneer zij tegenslag ervaren, in plaats van te (ver)oordelen. Compassie betekent voor mij dat ik jou zie, zonder oordeel of kritiek.

 

Humor

Humor verwijst naar iemands humeur, dus de stemming. Humor is geen emotie, maar het beïnvloed de emotie. Humor is ook geen gedrag, maar het beïnvloed het gedrag. Humor geeft lucht en ruimte aan de geest en helpt te kunnen relativeren. Daar waar het gepast is, zet ik het graag in. Ze zeggen niet voor niets “Lachen is gezond!

 

Trouw

Vertrouwen is belangrijk, zonder dat kan niemand zich veilig ontwikkelen. In mijn praktijk bied ik je een veilige omgeving waar jij jezelf mag zijn. Trouw zijn aan jezelf is ook belangrijk. Als je in een fase zit van je leven dat het even niet lukt, dat het even tegenzit zijn we vaak geneigd om (nog) harder te gaan werken. Ik nodig je uit om even stil te gaan staan en te luisteren naar datgene wat jouw lichaam je te zeggen heeft. Wanneer je trouw bent aan jezelf, brengt je dat uiteindelijk balans en energie.

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09

Voedingsadvies

Voeding staat voor velen in relatie met een lang en gezond leven, vitaal blijven. LeefEcht! helpt je naar een gezondere leefstijl, dat betekent o.a. dat je leert om bewust en gevarieerd te eten.

Lees meer