Diensten
Product     Prijs     Duur
         
Kennismaking   Gratis   20 - 30 minuten
Intakegesprek   € 50,00   60 minuten
Adviesgesprek*   € 50,00   30 minuten
Voedingsanalyse**   € 95,00   90 minuten
Consult   € 25,00   30 minuten
Meten & Wegen   € 9,50   10 minuten
         
BewustBewegen!    € 69,00   10 rittenkaart

Running Therapie (1 op 1) 

  € 50,00   60 minuten
(Wandel)coaching     € 50,00  

60 minuten


* Inclusief analyse van het huidig voedingspatroon en het uitwerken van voedingsadvies met voedingsschema op maat.

** Combinatie van het intakegesprek en adviesgesprek, ook incl. analyse en uitwerken van het voedingsadvies met voedingsschema op maat.

Tarieven zijn per persoon en gelden alleen voor particulieren. Betaalt een werkgever of andere instantie dan komt er nog 21% btw bovenop.

LeefEcht! biedt ook pakketten aan, klik hier voor meer informatie.

 

Vergoedingen

Sommige zorgverzekeraars, waaronder ONVZ/ Friesland, vergoeden gedeeltelijk de kosten van runningtherapie. Dit is vanuit een aanvullende verzekering en valt vaak onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Mijn advies is altijd om je zorgverzekeraar hierover te benaderen en de polisvoorwaarden te checken.

Soms kan runningtherapie vergoed worden als het een onderdeel vormt van een integraal beweeg- en gezondheidsprogramma. Ook kan je werkgever de kosten (gedeeltelijk) vergoeden. Dit kan wanneer runningtherapie onderdeel uitmaakt van je re-integratietraject om terug in het werk te komen. Soms mag je het financieren uit je persoonsgebonden scholingsbudget, overleg het gewoon met je werkgever!

Misschien ontvang je een Persoon Gebonden Budget, zorg en begeleiding kunnen hieruit gefinancierd worden. Runningtherapie kun je laten vallen onder het kopje 'vrij besteedbaar bedrag’.

LeefEcht is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Dat maakt dat voedingsadvies en begeleiding geheel of gedeeltelijk worden vergoed door diverse zorgverzekeraars. Ook hier is mijn advies om jouw zorgverzekeraar hierover te benaderen en de polisvoorwaarden te checken. Een overzicht van de vergoedingen vind je op de website van de BGN.

Arrangementen

Maak gebruik van mijn arrangementen 'LeefEcht Fit-pakket', 'PuurGezond! Slank in 8 stappen!' of de 'Tien rittenkaart meten en wegen'.

Lees meer