Tarieven
Product     Prijs     Duur
         
Kennismaking   Gratis   20 - 30 minuten
Intake   € 40,00   45 minuten
Consult   € 50,00   60 minuten
Kort consult   € 30,00   30 minuten
Meten & Wegen *   € 12,50  

10 minuten

Voedingsanalyse **   € 95,00   90 minuten
PuurGezond met Hanneke   € 99,00   8 bijeenkomsten
         
BewustBewegen!    € 69,00   10 rittenkaart

Running Therapie (1 op 1)

  € 50,00   60 minuten
(Wandel)coaching     € 50,00  

60 minuten

 

* 10 halen, 9 betalen! Elke tiende keer meten & wegen is gratis.
** Intake, voedingsanalyse en uitwerken van een voedingsadvies met voedingsschema op maat.

 

Tarieven zijn per persoon en gelden alleen voor particulieren. Betaalt een werkgever of andere instantie dan komt er nog 21% btw bovenop.

 

Vergoedingen

Sommige zorgverzekeraars, waaronder ONVZ/ Friesland, vergoeden gedeeltelijk de kosten van runningtherapie. Dit is vanuit een aanvullende verzekering en valt vaak onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Mijn advies is altijd om je zorgverzekeraar hierover te benaderen en de polisvoorwaarden te checken.

Soms kan runningtherapie vergoed worden als het een onderdeel vormt van een integraal beweeg- en gezondheidsprogramma. Ook kan je werkgever de kosten (gedeeltelijk) vergoeden. Dit kan wanneer runningtherapie onderdeel uitmaakt van je re-integratietraject om terug in het werk te komen. Soms mag je het financieren uit je persoonsgebonden scholingsbudget, overleg het gewoon eens met je werkgever!

Misschien ontvang je een Persoon Gebonden Budget, zorg en begeleiding kunnen hieruit gefinancierd worden. Runningtherapie kun je laten vallen onder het kopje 'vrij besteedbaar bedrag’.

 

LeefEcht! is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dat zorgt er in de eerste plaats voor dat de kwaliteit van mijn adviezen gewaarborgt is. Daarnaast wordt voedingsadvies en begeleiding geheel of gedeeltelijk  vergoed door diverse zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Mijn advies is om jouw zorgverzekeraar hierover te benaderen en de polisvoorwaarden te checken.

Een overzicht van de vergoedingen vind je op de website van de BGN.

Arrangementen

Maak gebruik van mijn arrangementen 'LeefEcht Fit-pakket', 'PuurGezond! Slank in 8 stappen!' of de 'Tien rittenkaart meten en wegen'.

Lees meer