Vergoedingen

Voedingsadvies

LeefEcht! is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dat zorgt er in de eerste plaats voor dat de kwaliteit van mijn adviezen gewaarborgd is. Daarnaast wordt voedingsadvies en begeleiding geheel of gedeeltelijk  vergoed door diverse zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Mijn advies is om jouw zorgverzekeraar hierover te benaderen en de polisvoorwaarden te checken. Een overzicht van de vergoedingen vind je op de website van de BGN.

 

Runningtherapie

Ook voor runningtherapie ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging (BRTN). De vergoedingen liggen hier anders, helaas zijn er weinig mogelijkheden. Een enkele zorgverzekeraar, waaronder ONVZ & Friesland, vergoeden gedeeltelijk de kosten van runningtherapie. Dit is vanuit een aanvullende verzekering en valt vaak onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Mijn advies is altijd om je zorgverzekeraar hierover te benaderen en de polisvoorwaarden te checken. 

Soms kan runningtherapie vergoed worden als het een onderdeel vormt van een integraal beweeg- en gezondheidsprogramma. Ook kan je werkgever de kosten (gedeeltelijk) vergoeden. Dit kan wanneer runningtherapie onderdeel uitmaakt van je re-integratietraject om terug in het werk te komen. Soms mag je het financieren uit je persoonsgebonden scholingsbudget, overleg het gewoon eens met je werkgever!

Misschien ontvang je een Persoon Gebonden Budget, zorg en begeleiding kunnen hieruit gefinancierd worden. Runningtherapie kun je laten vallen onder het kopje 'vrij besteedbaar bedrag’.

 

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09

Contact