“Je voedt jezelf door je open te stellen voor nieuwe inzichten, zonder te blijven hangen in voorgekookte meningen.”

"Kookrecepten zijn de basis voor de bereiding van de gezamenlijke maaltijd en een aanzet tot reflectie; soms bij wijze van associatie, soms als metafoor, en soms al onderwerp."

"Verse ingrediënten, iedereen weet wel dat die het lekkerst zijn. Het mooiste ook, en het allerbeste voor je gezondheid. Gun jezelf het beste, daarmee vier je het leven. Elke dag!"

Vesting Granola

Created with Sketch.

Wekelijks maak ik op woensdag een verse lading Vesting Granola. Bestellen doe je voor 12:00 uur en diezelfde middag, na 16:00 uur, haal je het bij mij thuis op. Je hebt keuze uit:
- 250 gram à € 2,95
- 1 pond à € 5,75
- 1 kg à € 10,95

PuurGezond met Hanneke

Created with Sketch.

Deze groepscursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van ca. 1 uur. In de cursus leer ik je om stap voor stap over te schakelen naar een PuurGezonde leefstijl. Als leidraad wordt genomen het boek PuurGezond; Slank in 8 stappen. Elke week staat er een thema centraal waarover ik kort theoretisch informatie verstrek en daarna gaan we op een interactieve manier met dit thema aan de slag. Na de cursus heb jij praktische handvatten om de ingeslagen weg te blijven volgen en verder uit te werken. Natuurlijk geef ik je lekkere recepten en weekmenu’s!
Prijs per persoon € 139,-
Voor een individueel traject is de prijs op aanvraag.

Kookcoaching

Created with Sketch.

Niet iedereen heeft het koken in de vingers, punt! Vaak wil je wel maar weet je gewoon even niet hoe. Bij een kookcoaching kom ik bij jou thuis en koken we samen een gezonde maaltijd van pure, verse en onbewerkte producten. Het thema bepaal jij, voor de rest zorg ik. Aan bod komen zoveel mogelijk basistechnieken die bij verschillende gerechten ingezet kunnen worden. Echt koken (dus niet eten opwarmen) is een proces en hier zie je vaak paralellen aan het leven zelf. Ook hier is aandacht voor tijdens de kookcoaching, dat wat zich aandient, is dat wat belangrijk is.
Prijs per keer (max. 1 uur) € 55,- dit is inclusief mijn voorbereiding maar exclusief materialen en producten.
Voor groepen is de prijs op aanvraag. 
Voor Management- en zorgteams verzorg ik samen met Coach en Intervisor Deborah Engeltjes kookcoachings in combinatie met intervisie; Food & Reflection.