Wie ik ben

Mijn naam is Hanneke Bakker, getrouwd met m'n maatje en moeder van 2 leuke dochters. Wanneer ik niet aan het werk ben is de kans groot dat je me ergens buiten vindt in de natuur, wandelen en imkeren zijn mijn twee grootste hobby's. 
De favoriete plek in huis is mijn keuken, ik geniet ervan om lekkere maaltijden te bereiden van pure, verse en onbewerkte producten. Het liefst kook ik voor familie of vrienden. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een heerlijke maaltijd aan een mooi gedekte tafel met een stel fijne mensen?

Wat ik doe

Als kookcoach & inspirator wil ik anderen helpen duidelijkheid te scheppen in de wirwar van informatie. Dat kan zijn door heel praktisch een helpende hand te bieden in de keuken, het verstrekken van informatie over een specifiek onderwerp en door middel van blogs/vlogs te laten zien hoe ik puur en onbewerkt nou allemaal in de praktijk breng. 
Daarnaast verkoop ik pure producten, met passie en liefde gemaakt.

Waar ik het voor doe

 

Door dit te doen wil ik mijn doelgroep bewust laten worden dat er vaak maar kleine aanpassingen nodig zijn om een maaltijd of leefstijl gezonder te maken. Jaren geleden had ik zelf een ongezonde leefstijl en fors overgewicht. Dit roer heb ik stapje voor stapje omgegooid naar een blijvende gezonde leefstijl die bij mij past. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig volhouden soms kan zijn, maar ook wat het op kan leveren. Hier ligt mijn kracht! 

Mijn missie is het om jou bewust te maken van wat een gezonde leefstijl inhoud. Dit doe ik door het je te laten zien, te laten ervaren, te laten proeven maar vooral door het jou te laten beleven!