Mijn diensten

Vesting Granola

De muesli's uit de supermarkt zijn meestal erg zoet en bevatten vaak weinig echte voedingstoffen. Beter zelf maken dacht ik en mijn proefpersonen waren enthousiast. Omdat niet iedereen tijd en zin heeft om dit heerlijke mengsel zelf te maken ben ik het gaan verkopen. Vesting Granola wordt gemaakt van 100% pure en onbewerkte producten. Het onderscheidt zich van muesli omdat het wordt geroosterd in de oven. Een heerlijk knapperig mengsel wat je kunt eten als ontbijt, maar ook geschikt is als toetje of in de kwark voor na het sporten.   


PuurGezond met Hanneke

Als het gaat om gezonde voeding dan is puur en onbewerkt de beste keuze. LeefEcht! is aangesloten bij PuurGezond en ademt de 10 basisprincipes in alles uit.  De makers van PuurGezond zijn 4 professionele vrouwen die net als ik vooral van echt eten houden. PuurGezond is niet zomaar een methode of een hype maar gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Dat maakt dat het geen dieet is maar een leefstijl die je niet hoeft volhouden, maar die je gewoon aanneemt. En dat is precies waar ik voor sta, geen korte termijn denken maar iets waar je voor de rest van je leven wat aan hebt!

 

KookCoaching

Niet iedereen heeft het koken in de vingers, punt! Vaak willen mensen wel maar weten ze gewoon even niet hoe. Bij een kookcoaching kom ik bij mensen thuis en koken we samen een gezonde maaltijd van pure, verse en onbewerkte producten.

De kookcoaching kan ook in groepsverband, dan maken we er een workshop van in het thema wat jullie past. Denk aan een vriendinnenuitje, moederdag, vrijgezellenfeest of een gezellige avond met de buurtjes.