Gezonde Voeding

Voeding staat voor velen in relatie met een lang, gezond leven èn daarbij lekker vitaal blijven. LeefEcht! helpt je naar een gezondere leefstijl, dat betekent o.a. dat je leert om bewust, gezond en gevarieerd te eten.

 

Als het gaat om gezondheid, dan is puur en onbewerkt de beste keuze. Enkele voorbeelden van pure producten zijn; groenten, fruit, volle graanproducten, zuivel, noten en zaden, eieren, vlees en vis. Deze voedingsmiddelen leveren smaak, zijn hoog in voedingswaarden en zorgen voor verzadiging. Daardoor val je af, krijg je energie en ga je er beter uit zien. In mijn praktijk leer ik je om te schakelen naar een gezondere leefstijl. Belangrijk daarbij vind ik afstemming op de persoon, samen werken we aan een haalbaar doel wat past bij jou. De uitgangspunten voor PuurGezond zijn gebaseerd op wetenschappelijke gronden zoals de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden van vitamines, mineralen en vezels.

 

Voedingsadvies

Er is al veel gezegd en geschreven over wat nou echt gezond is, op het gebied van voeding zijn er al heel wat hypes de revue gepasseerd. Maar wat is nou waar? Ik denk dat de waarheid in het midden ligt, wat voor mij goed en gezond is, kan voor jou juist iets zijn wat je moet vermijden. Een voedingsadvies bestaat uit een vrij uitgebreide analyse, ik kijk eerst naar jouw huidige eetpatroon en leefstijl. Ik vind het belangrijk om een goed beeld te hebben van wie ik voor me heb en daarop het voedingadvies af te stemmen. Heb jij moeite met balans, vind je het lastig om keuzes te maken of wil je weten of je nou wel echt zo gezond bezig bent, dan is dit perfect voor jou.

 

PuurGezond met Hanneke

Naast 1 op 1 advies en begeleiding kun je er ook voor kiezen om over te schakelen naar een PuurGezond eetpatroon in groepsverband. In deze 8-weekse cursus staan pure en onbewerkte voedingsmiddelen centraal. Start is op dinsdag 1 oktober om 19.30 uur bij GT Trainingen (A. Vogelstraat 5a). Elke week staat een thema centraal en ik laat je op interactieve wijze zien hoe het anders kan. Lekkere recepten en haalbare tips, gewoon terug naar de basis en dat in groepsverband. Niet alleen voor mensen die af willen vallen, maar ook voor mensen die over willen schakelen naar koken zonder pakjes en zakjes. Deze cursus is te combineren met een sporten bij GT Trainingen of BewustBewegen!

 

 

 

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09

Running Therapie

Runningtherapie is het inzetten van heel rustig hardlopen (een rustige duurloop) ten behoeve van het (over)belaste brein waar mensen in de tegenwoordige maatschappij vaak mee te maken heeft. Het is een therapievorm waarbij je (weer) met je lichaam bezig bent. De positieve effecten ervan ervaar je zowel op geestelijk als lichamelijk gebied.

Lees meer