Coaching

Naast gezonde voeding begeleid ik als vitaliteitscoach en counselor mensen die vast lijken te zitten in terugkerende patronen en vastgeroeste overtuigingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleren van een nieuwe leefstijl, verbeteren van sociale vaardigheden, balans vinden tussen werk en privé of het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest. Ik help mensen zichzelf te helpen, iedereen beschikt over het vermogen zichzelf te sturen en daar de verantwoordelijkheid voor te nemen. Door mensen hiervan bewust te maken ontstaat er persoonlijke groei. Bewustwording is de hefboom voor verandering, dat is mijn visie!

Voor het traject begint, nodig ik je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek ga ik alvast jouw hulpvraag verkennen, kunnen wij elkaar leren kennen en beslissen we samen of er een klik is. In onze gesprekken fungeer ik als klankbord, begeleider, sparringpartner en vertrouwenspersoon. Ik help je erachter te komen wat je wilt veranderen help je met het aanleren van nieuwe vaardigheden en het doorvoeren van veranderingen, zodat jouw doel bereikt wordt of het nieuwe gedrag aangeleerd is. Tussen de sessies door is er voldoende ruimte om het geleerde in de praktijk te brengen en nieuwe inzichten te laten landen. Hoelang een traject duurt is afhankelijk van jouw hulpvraag en wordt aangepast aan jouw behoefte. Een gemiddeld traject bestaat uit 6-9 sessies.

De gesprekken vinden bij mij in de praktijk plaats of tijdens een wandeling. Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en regelmatig de natuur actief wordt ingezet in het gesprek. De kracht van deze vorm van coaching zit ‘m in het feit dat een natuurlijke omgeving rust en ruimte biedt, dit helpt om het wat rustiger te maken in je hoofd zodat er ruimte komt voor nieuwe inzichten. Tijdens de wandelingen maak ik gebruik van natuurlijke symbolen en metaforen, deze werken verhelderend en leiden tot krachtige inzichten. Door te wandelen in de natuur komen gedachten en gevoelens in beweging. Waar we wandelen laat ik graag aan jou over!

Coaching on the job is ook een mogelijkheid, wil je jouw hele afdeling een vitaliteits-upgrade geven dan kan ik daar ook bij helpen. Hiervoor zal ik een offerte op maat maken, aangepast aan de wensen en behoefte van jouw bedrijf, instelling of instantie. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09

Tarieven

LeefEcht is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Dat maakt dat de consulten geheel of gedeeltelijk worden vergoed door diverse zorgverzekeraars. Check de polis van jouw verzekeringsmaatschappij of bel ze op voor meer informatie!

Lees meer