Blog

 

 December 2019          

 

December… een tijd van afsluiten en nieuwe plannen maken! Als ik terugkijk op het afgelopen jaar omschrijf ik het als een veel bewogen jaar (letterlijk en figuurlijk). Ik zie het een beetje als een overgangsjaar waarbij nieuwe dingen zijn op mijn pad zijn gekomen en knopen zijn doorgehakt. Ik weet inmiddels beter wat ik wil en waar mijn kracht ligt, dat betekent dus dat er e.e.a. gaat veranderen.

 

In mijn folder staat het al; “Focus op het resultaat en er zal niets veranderen. Focus op het proces en je zal resultaat zien” Dit betekent dat LeefEcht ook de focus gaat verleggen. Hoe ik dat ga doen? Nou vooral door niet meer zo bezig te zijn met de weegschaal! Want wanneer je jouw voedingspatroon aanpast en je daar op focust komt het resultaat vanzelf. Vooral belangrijk is het dat je lekker in je vel komt en ik geloof nog steeds dat geluk niet in gewicht zit. Onlangs was ik bij Body Worlds in Amsterdam, zij hebben momenteel een tentoonstelling die gaat over geluk. Daar las ik de volgende definitie van geluk: “Geluk is een combinatie van hoe tevreden we zijn met ons leven en hoe goed we ons dag in dag uit voelen”. Hoe we hier naar kijken verschilt natuurlijk per persoon, maar gemiddeld wordt zo’n 40% van ons geluksgevoel bepaald door onze gedachten en slechts 10% van door omstandigheden waar we geen invloed op hebben (gezondheid, financiële omstandigheden, sociale omstandigheden) En de rest hoor ik je denken… die zit in onze genen!

 

Wat ik dus eigenlijk wil zeggen, als het gaat om geluk kunnen onze handelingen echt verschil maken, en daar kan ik iets mee… Het gaat er namelijk niet om hoeveel je weegt, of je wel of niet bent afgevallen, of je conditie op peil is of dat je een gezond bmi hebt. Jij bent zoveel meer dan cijfers alleen! Belangrijker is het om voldoende te bewegen en je te voeden met gezonde producten. Ga stress te lijf en verleg de focus;  jouw veerkracht en zelfvertrouwen zullen vergroten en je straalt één en al vitaliteit uit, de rest volgt dan als vanzelf!

 

Met bovenstaande visie ga ik het nieuwe jaar starten. Als je hier klikt, vind je een overzicht van wat LeefEcht komend jaar gaat doen en waarvoor je bij mij dus aan het  juiste adres bent. Hiermee hoop ik komend jaar nog meer mensen te bereiken en een helpende hand te bieden naar een vitaler versie van zichzelf!

 

Tot slot wens ik je hele fijne Kerstdagen toe en alle goeds voor het nieuwe jaar. Heb het goed samen met jouw dierbare vrienden en familie en graag tot in januari!

 

Warme groet,

Hanneke

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09

Contact