Fit & Vitaal
“Je hebt een lichaam gekregen dat nagenoeg alles aankan, het is de geest die moet worden overtuigd”

Fit & Vitaal; Gezond werken aan een blijvend resultaat

Ben jij er klaar mee om steeds weer terug te vallen in oude patronen, wil je afvallen, meer energie en weer lekker in je vel zitten? Fit & Vitaal is geen dieet, maar een traject wat bestaat uit persoonlijk voedingsadvies gecombineerd met onbeperkt sporten onder begeleiding van een personal trainer. Twee unieke mensen begeleiden je naar een nieuwe leefstijl, maatwerk is wat deze slankcursus succesvol maakt; Jij staat centraal!

Gerard Tanis, al jaren sportinstructeur en gespecialiseerd in kickboksen, gooide 4 jaar geleden het roer om en is sindsdien eigenaar van GT-Trainingen. Een ‘sportschool’ met geheel eigen karakter, geen standaard werk maar net even anders. Personal touch is wat Gerard uniek maakt, hij geeft professioneel advies en stuurt bij waar jij het nodig hebt. Last van je schouder is niet langer een excuus om thuis te blijven zitten, Gerard houdt daar rekening mee zodat uiteindelijk iedereen kan sporten, bewegen, conditie en kracht op kan bouwen op zijn of haar eigen niveau.

Gerard: “Al vanaf de eerste les bootcamp sport Hanneke wekelijks bij mij. Nu zij haar diploma gewichtsconsulent heeft gehaald was een samenwerking een logisch gevolg. Wanneer we alle twee doen wat we leuk vinden en waar onze kracht ligt, kunnen we net dat beetje extra bieden voor de cliënt. Één plus één is drie!”

Hanneke Bakker, gooide ook het roer om. Tijdens een managementfunctie in het hotelwezen heeft zij geruime ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen en ontwikkelde een interesse in persoonlijke groei en ontwikkeling. Als coach heeft zij zich gespecialiseerd in vitaliteit en gewichtsproblemen en opende onlangs haar eigen praktijk LeefEcht!. Hanneke gelooft in maatwerk, ieder mens is anders en elk lijf heeft een eigen samenstelling. Voedingsadviezen worden daarop aangepast zodat afvallen makkelijker wordt en een gezondere levensstijl vol te houden blijft.

Hanneke: “Ik was al behoorlijk wat van mijn overgewicht kwijt Maar sinds ik sport bij Gerard ben ik gekomen tot een gezond gewicht, ben ik beter in shape en zijn mijn sportprestaties er op vooruitgegaan. Door zijn manier van lesgeven is sporten leuk en blijf ik komen, zelfs als het giet van de regen. Voor mij is het een feestje om met deze man samen te werken!”


Fit & Vitaal

Kennismakings- en intakegesprek
Persoonlijk voedingsadvies
Viermaal een vervolgconsult van 30 minuten, inclusief meten en wegen
Drie maanden onbeperkt sporten
Kosten: € 89,- per maand of € 259,- bij vooruitbetaling in 1 keer


Fit & Vitaal XXL

Kennismakings- en intakegesprek
Persoonlijk voedingsadvies
Zevenmaal een vervolgconsult van 30 minuten, inclusief meten en wegen
Zes maanden onbeperkt sporten
Kosten: € 79,- per maand of € 449,- bij vooruitbetaling in 1 keer


Personal Fit & Vitaal

Tijdens het intakegesprek bespreken we gezamenlijk de wensen en behoefte van de cliënt. Op basis daarvan stelt Gerard een persoonlijk sportprogramma samen en Hanneke een coachingstraject inclusief voedingsadvies en gedragsverandering.
Kosten: Een offerte wordt a.d.h.v. uw persoonlijke wensen op maat gemaakt.


LeefEcht is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Dat maakt dat de consulten geheel of gedeeltelijk worden vergoed door diverse zorgverzekeraars. Check de polis van jouw verzekeringsmaatschappij of bel ze op voor meer informatie!


Onbeperkt sporten bestaat uit

  • Kickboksen (groepslessen indoor)
  • Fit voor iedereen (fitness lessen indoor)
  • Bootcamp (groepslessen outdoor)
Kijk voor het actuele aanbod en lestijden op www.gttrainingen.nl

De voedingsadviesgesprekken, consulten en het meten & wegen vinden plaats in de praktijk van LeefEcht aan de Honingsveld 13 te Elburg. Wil je meer weten over de visie en werkwijze van LeefEcht, check dan de site www.leef-echt.nl.

Fit voor iedereen en Kickboksen vinden ook plaats aan de Honingsveldweg, zodat sporten en meten & wegen makkelijk te combineren valt!

Ben jij klaar voor Fit & Vitaal, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Hanneke Bakker

06-55793575
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderwalstraat 13
8081 CD Elburg

KvK: 68710119
IBAN: NL03 RABO 0319 0714 13
BTW-ID: NL002146671B09